Om slutbrugerlicensaftalen

Slutbrugerlicensaftalen (Licensaftale) er en bindende aftale mellem dig og AO Kaspersky Lab, som fastsætter vilkårene for brug af programmet.

Vigtigt: Læs licensaftalen igennem, inden du bruger programmet.

Du kan se licensaftalen i App Store.

Ved installation af Kaspersky Password Manager bekræfter du, at du forstår og accepterer vilkårene for licensaftalen. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i licensaftalen, skal du lade være med at installere Kaspersky Password Manager eller at bruge programmet.